fredag 10 januari 2014

10 Januari 

Tiden går så fort.. Vi är snart inne i mitten av januari och vardagen har startat igen. Jag försöker hitta tillbaka till vanliga rutiner, men Elma, skolan, jobb och fritiden.. Det är mycket man vill hinna med men under tiden på Högskolan gäller det att prioritera skolan. 
Idag är det i alla fall fredag och då är det tillåtet att bara göra vad man vill. Jag väntar fortfarande spänt på besked ifrån Therese o Helena om reportaget, dom var här i början på november och tog bilder för att sedan sälja till inredningstidningar.. Vi får se hur det blir, det är väldigt spännande! Håll tummarna. 
Här hemma har julen åkt ut, det gick ganska snabbt efter julafton fick de mesta åka ut. Granen fick stanna över nyårsafton men nu har den fått ta plats på balkongen, vi vill se hur länge den lever... Den är planterad så kanske kan behålla den tills nästa år.. Nej skämt o sido.. 
Vi köpte en matta för ett tag sedan som vi var väldigt glada för men vi kände när julen var över att den inte riktigt passade in så vi bestämde oss för att köpa en ny från IKEA som vi länge haft ett öga på. Vi kommer förmodligen ta fram den andra mattan vid jul då den är fin till den högtiden. Vi är så nöjda med den här nya mattan, det gjorde stor förändring i rummet och det känns bra. 
Nu är det dags att välkomna våren, SMHI säger annat men vi kan iallafall göra våra hem våriga. Blommor och ljus toner på kuddar, filar är en bra början. Jag vet inte hur det är med er men en bukett tulpaner såhär en fredag tycker jag är väldigt trevlig.. 

Nu blir det planera middag för ikväll 

Kram 





1 kommentar: